Hoe

Iedere artiest, content-exploitant of organisatie heeft een moment dat hij, zij of men zich afvraagt ‘waar moet ik heen of welke kant moet ik op?’. Of men net begonnen is of al jaren bezig is, dat doet er feitelijk niet toe. Er kan worden vastgesteld dat je tot een bepaald punt bent gekomen waar keuzes dienen te worden gemaakt aangaande de carrière of bedrijfsvoering.

DDMCA stelt dan dat je tot hier bent gekomen in dit tijdperk waar technologie een hoog revolutionair karakter heeft. Je wil verder maar je weet niet hoe.

Door de filosofie te hanteren ’tot hier en verder …’ probeert DDMCA met de artiest, de content-exploitant of de organisatie na te gaan wat de huidige status is en waar de behoefte ligt. Samen wordt gekeken welke mogelijke doelen en doelstellingen te formuleren zijn.

De gehanteerde methode heeft het acroniem EPIC. Dit staat voor 4 fasen van het gehele traject dat DDMCA met haar clienten doorloopt. De 1e fase is Evaluatie, de 2e fase is Plan van Aanpak, de 3e fase is Implementatie en tot slot de 4e fase is Customize (oftewel bijsturen op basis van onderweg opgedane inzichten).

Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande vragen ? Neem gerust contact op.