De Business Acceleration Scan

Hoe voorspel je de toekomstige bedrijfswaarde van een organisatie?

Denis Doeland en Ernst Keyzer hebben een unieke methode ontwikkeld die je hierbij helpt. Met deze methode worden data gecombineerd uit digitale kanalen, zoals social media, website en nieuwsbrief, met de informatie uit de verschillende winst- en verliesrekeningen. Die informatie wordt gerelateerd aan verschillende waarderingsmodellen, zodat je inzicht krijgt in de actuele en potentiële bedrijfswaarde.

☝️ Kan je niet wachten? Ga nu direct naar de scan

Zoek je naar een manier om de groei van de bedrijfswaarde te voorspellen? Of naar kansen om jouw marketing, netwerk, organisatie en verdienmodel(len) te optimaliseren? Doe nu de scan!

Waarom de scan doen?

Organisaties verdiepen zich in hun (potentiële) bedrijfswaarde op het moment dat er een gedeeltelijke of gehele exit plaatsvindt of wanneer de onderneming een externe financiering nodig heeft. Door zo lang te wachten met een analyse van de bedrijfswaarde, laten organisaties kansen liggen.

De scan zorgt er voor dat organisaties sneller en beter sturen op de bedrijfswaarde die de organisatie wil bereiken. Tegen de tijd dat de organisatie een gedeeltelijke of gehele exit overweegt of wanneer de onderneming een externe financiering nodig heeft, staat de bedrijfswaarde zo goed als vast. De uitkomst van de scan is een rapport met adviezen en tips dat organisaties helpt te sturen op de verlangde bedrijfswaarde.

☝️ Nieuwsgierig geworden? Ga nu direct naar de scan

Krijg grip op jouw bedrijfswaarde en laat jouw netwerk groeien. Optimaliseer en versnel de verdienmodellen. Wordt efficiënter met de marketing- en communicatie-tijd en uitgaven. Dit rapport is het ideale sturingsmechanisme voor elke directeur of eigenaar van een organisatie!

Denis Doeland

Wat staat er in het rapport?

Upload de financiële informatie en deel de data van de digitale kanalen. Je ontvangt vervolgens binnen twee weken een rapport met 3 nieuwe (financiële) doelwaarden voor de komende 3 jaar voor jouw organisatie.

  • In het rapport vind je 3 groeiscenario’s voor de komende 3 jaar voor de verschillende verdienmodellen en digitale kanalen die gekoppeld zijn aan de 3 nieuwe (financiële) doelwaarden;
  • In het rapport staan inzichten en adviezen, zodat je ontdekt hoe groot de organisatie gaat worden en hoeveel er kan worden geïnvesteerd in marketing en verkoop. Ook worden ratio’s gegeven voor marketing-efficiëntie en organisatie;
  • In het rapport worden 3 prognoses gegeven met de winst voor belasting die de organisatie kan maken.

☝️ Interessant? Denis Doeland helpt je met het aanleveren van jouw cijfers en data. Het uploaden neemt nog geen 10 minuten in beslag! ✌️ Heb je nog geen financieel overzicht voor 2021/2022 gemaakt? Gebruik dan dit template of gebruik eerst de winst- en verliesgenerator en upload dan het overzicht dat door ons is verschaft.

“Meet hoe iemand je organisatie leert kennen, welke informatie hij of zij nodig heeft en of iemand zich tot klant en zelfs ambassadeur ontpopt. Pas dan wordt marketing meetbaar, effectief en dus schaalbaar. Uiteindelijk krijg je daarmee voorspelbare omzet. Dat heeft een positieve impact op je bedrijfswaardering.”

Ernst Keyzer

👉 Ga nu direct naar de scan

💡 N.B. De normale prijs van de scan bedraagt 4.000,- Euro exclusief BTW. Tijdelijk geven we 50% korting vanwege de coronaperiode, de prijs van de scan is nu 2.000,- Euro exclusief BTW. Levering vindt plaats uiterlijk 14 dagen na het uploaden van de bestanden en het invullen van de data. Voor deze dienstverlening zijn de algemene voorwaarden van DDMCA van toepassing.

☝️Alles lezen op deze pagina? Ga hier naar boven

Doe nu de scan!