DATA GEDREVEN DIENSTEN EN INZICHTEN

Wij helpen het digitaal vermogen van jouw organisatie te laten groeien.

Wij verlenen verschillende diensten. We houden ons bezig met onderwerpen als bedrijfswaarde, marketing efficiëntie, digitale reputatie en verdienmodellen … precies op het snijvlak van marketing-, reputatie- en verkoop-informatie waar we context scheppen voor corporate finance.

Kort gezegd: we bieden inzicht met data, die leidt tot optimalisatie van de bedrijfswaarde. Elke organisatie groeit door het gebruik van het unieke model dat Denis Doeland heeft ontwikkeld!

Het resultaat? Een betere digitale reputatie en meer omzet. Efficiëntie in tijd en inspanning en groei in digitale en financiële waarde!

WAT WIJ DOEN


01.

>> STRATEGIE

We helpen organisaties met het formuleren van de juiste winnende digitale (bedrijfs) strategie aan de hand van een beproefd raamwerk.

02.

>> VISIE

We geven richting aan de kracht, macht en potentie van elke organisatie in de digitale wereld.

03.

>> WAARDE

We leggen de (potentiële) financiële waarde van elke organisatie bloot aan de hand van data.

04.

>> REPUTATIE

We verbeteren de digitale reputatie van elke organisatie in het digitale ecosysteem.


05.

>> SPREKER

We inspireren organisaties met keynotes en lezingen om de kracht, macht en potentie van de digitale wereld optimaal te benutten.

06.

>> MASTERCLASS

We leren organisaties een raamwerk te gebruiken om zo hun (digitale) doelen en doelstellingen te realiseren binnen het digitale ecosysteem.

07.

>> AUTEUR

Denis Doeland schreef 1.400 artikelen en 3 boeken waar hij zijn visie en strategie in deelt over de kracht, macht en potentie van de digitale wereld.

08.

>> CONSULTANT

We zijn sparringpartner voor organisaties die de winnende digitale (bedrijfs) strategie willen implementeren.

>> Interessen om samen te werken? Direct contact met Denis Doeland?

KRIJG MEER INZICHT MET

TER INSPIRATIE DE BOEKEN

“Bij de digitale verandering zijn er twee uitgangspunten: het reduceren van de complexiteit en het realiseren van ‘de nieuwe eenvoud’.”

Denis Doeland

HAAL OOK INSPIRATIE UIT

>> Zie hier meer over Denis Doeland als spreker

ACTUELE ARTIKELEN TER INSPIRATIE

DIRECTE LINKS

Denis Doeland Podcast

“De dag dat je met Denis in zee gaat wordt je bedrijf meer waard”

Denis zijn stelling luidt: als sport-, media- en entertainment- organisatie ben je een netwerk. Content is daarbij de drijvende kracht, omdat het je in staat stelt verbinding te maken met fans en klanten. Data is de toegevoegde, sturende factor en economische waarde .

Denis gebruikt een door hem ontwikkeld uniek model gefundeerd op de kracht, macht en potentie van de digitale wereld, waarmee hij zorgt voor duidelijke meetbare prestatiefactoren voor organisaties en individuen en inzicht in de (toekomstige) bedrijfswaarde.

Elke week nieuwe artikelen ontvangen in je inbox? Schrijf je nu in!

OVER DENIS DOELAND

Ik ben Denis Doeland. Ik help het digitaal vermogen van organisaties te laten groeien.

“Ik heb het met mensen die ik adviseer of lezingen en presentaties van mij bijwonen altijd over de verandering van de mindset. Vooruitgang realiseren ís namelijk een mindset. De mind detonator’ uit de track Firestarter van The Prodigy, die ben ik wel. Ik laat in eerste instantie vaak een ‘mind’ eerst ontploffen, alvorens het kwartje valt…

“De veranderingen die nodig zijn om ergens te komen lijken misschien complex, maar de eenvoudigste theorie ligt het dichtst bij de waarheid. Laatst las ik een Latijnse spreuk die de kern voor mij mooi samenvat; simplex sigillum veri. Ofwel: eenvoud als kenmerk van de waarheid. Begin gewoon met het starten van je eigen vuurtje, dan kom je er wel.”

Marjolijn Winten van Nolala interviewde Denis over een van zijn favoriete dancetracks ‘Firestarter van The Prodigy’. Dit zijn passages uit het interview.

Luister hier de podcast Digitaal Vermogen van Denis Doeland (100+ episodes) of bekijk hier alle video’s met interviews, keynotes en panels (50+ video’s).

Denis Doeland Digital Assets
Door Denis zijn unieke methode groei jij en/of groeit jouw organisatie. Het resultaat? Een betere digitale reputatie en meer omzet. Efficiëntie in tijd en inspanning en groei in digitale en financiële waarde!
Denis Doeland over Business Acceleration Framework
Kort gezegd: Denis biedt inzicht met data, die leidt tot optimalisatie van de bedrijfswaarde. Elke organisatie groeit door het gebruik van een uniek model dat hij heeft ontwikkeld!

REVIEWS

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER DENIS DOELAND

nina de bruijn

“De samenwerking met Denis heeft ervoor gezorgd dat ik meer inzicht kreeg in hetgeen ik deed. Door data te verzamelen en regelmatig te analyseren, krijgen we overzicht en rust. We voeren grote veranderingen door en maken daarmee al flinke sprongen. We zijn met verschillende dingen bezig, maar uiteindelijk realiseren we hiermee meer volgers en meer kliks. Voor influencers betekent dat: meer omzet. Uiteindelijk zijn we namelijk wel een commercieel bedrijf. Er werken hier dagelijks verschillende meiden. Die kunnen we niet betalen van knopen”

NINA DE BRUIJN (CHICKSLOVEFOOD)
leendert aarts

“Op 9 mei was ik bij de half jaarlijkse bijkomst van City Marketing Lelystad, ditmaal gehouden bij Werkbedrijf Lelystad. Denis Doeland was spreker met een wat mijn betreft een zeer goed verhaal over sociale media en hoe deze te gebruiken voor marketing, door middel van volgers, bereik en hoe deze gegevens mogelijk te gebruiken. Met zeer veel enthousiasme en veel kennis bracht Denis een zeer goed en duidelijk verhaal met uitleg, voorbeelden en richting. Ik wist, dacht ik voldoende, over deze mogelijkheden maar nu duidelijk lang niet alles. Denis is aan te bevelen als spreker, je moet hem gehoord hebben. ”

LEENDERT AARTS (BURGER PLATFORM LELYSTAD)
daan van der lecq

“Denis is een energieke ondernemer met verstand van de business. Zo inspireerde hij mij en 30 andere jonge ondernemers bij de maandelijkse bijeenkomst van YEGA. Direct zijn boek opengeslagen! “

DAAN VAN DER LECQ (YEGA)
liza jansen

“Denk aan je hartslag.’ ‘Stel je fundament veilig.’ ‘Focus op retentie.’ ‘ Organiseer je groei.’ Ik had het privilege om anderhalf uur één op één met Denis te brainstormen over groei voor mijn nieuwsbrief Newspresso. Tijdens dit anderhalf uur heeft hij mijn hele visie over groei aangescherpt en de waarde van data nog meer in laten zien. De sessie was één groot aha-moment. Denis is een futuristische denker met een gedurfde visie en scherp strategisch inzicht. Als je de kans krijgt om met hem te brainstormen : zeker doen!.”

LIZA JANSEN (LINKEDIN, NEWSPRESSO)

>> Check ook de reviews van EDM en de Digitale Wereld

>> Check ook de reviews op Google

Voel je vrij om vragen te stellen,
je kunt Denis een bericht sturen

via Whatsapp 06-13520250

“Ben je als organisatie in staat de drie kernelementen (kracht, macht en potentie) van het digitale vermogen inzichtelijk te maken, dan wordt het digitale veranderingsproces voor mensen in een organisatie zonneklaar: er is een duidelijke richting voor de digitale verandering.”