Het Digitaal Ecosysteem Survey

Organisaties die het verschil willen maken, moeten gezonder en slimmer zijn dan hun concurrenten. Zij moeten sturen en direct ingrijpen wanneer een afwijking wordt geconstateerd binnen het internetecosysteem. Maar ook in staat zijn om het nieuwe businessmodel binnen de organisatie te ontwikkelen om zo de concurrentie voor te zijn.

Digitaal Ecosysteem

Feitelijk is het digitale ecosysteem een business ecosysteem, zoals ooit eens in de jaren 90 door James F. Moore is gedefinieerd. In dit systeem ontstaan toekomstige inkomsten van jouw organisatie die nog niet geïdentificeerd zijn en gewaardeerd zijn op de balans, maar die al wel bestaan in de vorm van kennis, klanten, merken, personeel en dergelijke.

In de systemen en kanalen van jouw organisatie vind je contextuele data die ontstaat binnen het eigen digitale ecosysteem, jouw website, app, webshop en social media waar je gebruik van maakt.

Die systemen zitten allemaal gekoppeld aan gereedschap dat wordt ingezet voor marketing en communicatie en analyses en de opslag van data. Daar liggen de antwoorden en daar ligt het onontgonnen goud van jouw organisatie. Tijd om de systemen te identificeren en zo het goud van jouw organisatie te delven!

N.B. De prijs van dit survey is 2.000,- Euro ex BTW. Ontvang binnen 14 dagen een compleet inzicht, nadat je akkoord bent gegaan met de voorwaarden van DDMCA en alle stellingen hebt beantwoord.

Start nu met het survey

Onze virtuele assistente Bridget vertelt over het Digitaal Ecosysteem Survey
Denis Doeland kot er aan! Nog even geduld ✌️

>> Kijk hier alle afleveringen van Trends In Business

>> Meer over het optimaliseren van jouw Digitaal Vermogen lezen? Download de digitale bundel van drie boeken ter waarde van 75.- Euro. Tijdelijk helemaal voor niets! Download ze hier …

>> Masterclass of workshop digitale transformatie boeken? Kijk dan hier …


Bekijk alle afleveringen van Live On Stage

Ben je ondernemer of werkzaam in sport, media en entertainment?
Geen KO oplopen tijdens de coronacrisis? Kijk naar Live On Stage!

Bekijk ook

Verbinding hebben met fans en bezoekers is essentieel voor het businessmodel van festivals en evenementen. Hoe je moet veranderen? Aan de hand van 5 doelen, 9 stappen en 12 analyses is het mogelijk duurzame relaties aan te leggen en het businessmodel veilig te stellen.
Op 16 april 2020 sprak ik tijdens Connecting The Dots. Het online event van Momice. Samen met Rutger Bremer en Robert Daverschot keek ik naar het Digitaal Vermogen en het groeien buiten je netwerk (Grow beyond your network) voor (B2B-)evenementen-organisatoren. In de keynote-sessie kwamen de volgende punten kwamen aan bod. Hier een samenvatting en transcript van de sessie in zes onderdelen.

Check ook

Boeken van Denis Doeland
De boeken van Denis Doeland zijn ook digitaal als bundel te downloaden
verkrijgbaar via scribd en issuu
De boeken van Denis Doeland zijn digitaal te lezen bij Scribd en Issuu
bestel de boeken van Denis Doeland bij Bol.com
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via bol.com
De boeken van Denis Doeland verkrijgbaar bij managementboek.nl
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via Managementboek