De Winst- en Verliesrekening Generator

(BASIS OVERZICHT)

Wat is het verwachte financiële resultaat van jouw organisatie?

Ben je geen Excel-wonder of Google Spreadsheet-koning? Een winst- en verliesrekening – ook wel de P&L genoemd – maken zonder het invullen van ingewikkelde spreadsheets? Dat kan met de winst- en verliesrekening generator! Begin hier met het invullen van de gegevens

Waarom een winst-en verliesrekening?

Hoe staat jouw organisatie er financieel voor? Zo’n rekening heet een winst-en-verliesrekening. Ook wel resultatenrekening of exploitatierekening genoemd.

De winst-en verliesrekening geeft een overzicht van de opbrengsten en kosten van jouw organisatie over een bepaalde periode. In de regel een kalenderjaar of periode van 12 maanden van de start van de onderneming. Het saldo van de winst-en-verliesrekening is over een bepaalde periode te behalen winst of verlies.

Focus op winst- en verliesrekening

“Een organisatie veranderen leidt tot andere resultaten. Die haal je uit de winst- en verliesrekening, een handig hulpmiddel bij de analyse van een onderneming. Het resultaat is bij elk project, programma, beslissing of strategische lijn urgent. Alles gebeurt met de focus op de winst- en verliesrekening. “

Denis Doeland

Welk overzicht ontvang je?

Als start-up of beginnende onderneming is het maken van een winst- en verliesrekening soms een lastige exercitie. Daarom hebben we een unieke handige tool ontwikkeld. Deze tool helpt je een winst- en verliesoverzicht te realiseren zonder ingewikkelde spreadsheets te hoeven invullen!

Je ontvangt het financiële huishoudboekje – een basis overzicht – over een tijdvak van een kalenderjaar (of 12 maanden van de start van jouw organisatie). Dit is een optelsom van alle opbrengsten verminderd met de kosten in jouw organisatie.

NB. Wat zijn de kosten van de winst-en verliesrekening generator? Deze tool is geheel gratis. Binnen 24 uur ontvang je een bericht met een overzicht.

Start nu met het invullen

☝️ Ik wil toch eerst nog even alles op deze pagina lezen. Ga direct naar boven