Daft Punk en Pink Floyd in Dj Hero en Guitar Hero

Deze week werd het duidelijk. Achtereenvolgende verschenen berichten van Pink Floyd en Daft Punk dat zij zich in de wereld van games begeven.

Rond de release van guitar hero 5 heeft Pink Floyd drummer Nick Mason aan de BBC laten weten dat er best eens een Pink Floyd Guitar Hero of Rock Band spel zou kunnen komen. In tegenstelling tot Bon Jovi, die weigerde in een spel voor te komen, erkennen de leden van Pink Floyd dat het een nieuwe manier is je muziek aan de man te brengen.

Het Franse house en electro-duo Daft Punk levert maar liefst 11 mixen voor DJ Hero. Dat heeft het Amerikaanse tijdschrift Rolling Stone bekend gemaakt. Daft Punk voegt zich in de game bij Eminem, Jay-Z, Tiesto en de onlangs overleden DJ AM.

Het staat vast muziek en games gaan hand in hand!