Analyse: Tomorrowland 2014 video’s op YouTube

#D2W

Tomorrowland 2014 live op YouTube

Net als vorige week heeft DDMCA een lijst gemaakt met de video’s die live zijn uitgezonden en gemaakt zijn voor YouTube van Tomorrowland 2014. Hieronder de lijst met de Top 20 best bekeken video’s van Tomorrowland tot nu toe.

YouTube Videos Tomorrowland 2014

De aantallen views in de lijst zijn cumulatief. De video van het eerste weekend heeft het best cumulatief gescoord tot nu toe met bijna 8,9 miljoen kijkers. Overigens hebben deze kijkers niet allemaal live gekeken omdat er na het evenement de uitzending herhaald wordt. Echter het tweede weekend van Tomorrowland 2014 blijkt net iets beter bekeken. Met 2,9 miljoen kijkers op het hoogtepunt zo blijkt uit onderstaande vergelijking tussen de twee live uitzendingen. In het tweede weekend schommelde het aantal gelijktijdige kijkers in de avond tussen 40.000 en 90.000.

Comparison Live Broadcast via YouTube Tomorrowlnad 2014.001

Tot slot hebben we kunnen leren dat Tomorrowland op het hele kanaal sinds 17 juli j.l. tot vandaag zo’n 390 duizend nieuwe…

View original post 582 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s