Data: Spinnin Records opnieuw gewaardeerd

#D2W

Bijna 2 jaar geleden op de dag af heeft DDMCA al eens gekeken naar de waardering van Spinnin Records. Gekeken is destijds naar de potentiële waarde wanneer Spinnin Records in staat is zijn data te vergaren uit de verschillende netwerken en te opereren als een ecosysteem waarin zij haar data vermarkt. Wat is de huidige potentiële waarde van de data van Spinnin Records?

Waardering Spinnin Records 2015 def

Onderstaande tabel laat een uitgebreide berekening van de potentiële waarde zien. De grondslag voor de berekening is ongeveer gelijk aan die van 2013.

In april 2013 had Spinnin Records waarbij uitgegaan is van 25% “overlap”, 15% “churn rate” en een 25% “catch ratio” een waarde van ruim 7,5 miljoen Euro. De uitgebreidere berekening anno 2015 met een grotere overlap maar een iets lagere churn rate laat zien dat een waarde tussen 37 en 400 miljoen Euro voor de data voortkomende uit…

View original post 198 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s