Data: Kovacs op Facebook in 4 grafieken

#D2W

Dat het goed gaat met Kovacs staat vast. Ze is met haar debuutalbum op nummer 1 binnen gekomen in de Album Top 100 en ontving ook nog een 3FM Award. Zijn deze dingen zichtbaar op Facebook? Krijg je meer volgers, wordt er meer gepraat en vindt er meer interactie plaats op Facebook. DDMCA zette de eerste vier maanden van 2015 uiteen in vier grafieken.Kovacs op Facebook.001Kovacs op Facebook.002Kovacs op Facebook.003Kovacs op Facebook.004

Het effect van de 3FM Awards en de album release zijn duidelijk zichtbaar. Begin April 2015 zie je veel activiteit die tevens leidt tot fan groei op Facebook. Het aantal fans van Kovacs op Facebook is sinds het begin van het jaar verdubbeld.

Toch zie je wel dat er nog niet echt een engagement en interactie groei plaatsvindt. In de periode worden veel posts van fans gedelete en is de gemiddelde responsetijd bijna 19 uur zo blijkt uit onderstaande gegevens.

Kovacs en fan posts op Facebook

Daarentegen is de timing van de…

View original post 34 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s