Lijstje: Sportmerken 2015

#D2W

Hoe presteren de sportmerken in het derde kwartaal van 2015? Rankingz zette ze in lijstje op basis van de invloedscore. De Top 50 op een rij.

Sportmerken Rankingz 2015

De grootste omgeving met de meeste pagina-likes is de Facebookpagina van Nike Football gevolgd door Converse en Adidas Originals. Op Twitter heeft het kanaal van Nike de meeste volgers. Gevolgd door de kanalen van Adidas en Adidas Originals.

Opvallend zijn de vele verticals die de diverse sportmerken als Adidas, Nike en Puma hanteren. Zij hebben diverse aparte social media omgevingen voor onder andere basketbal, golf en voetbal. Ook voor running en tennis maken een aantal merken een apart kanaal aan.

De topmerken hebben hun social media strategie redelijk op orde. De kleinere merken zie je daarentegen ploeteren met hun social media strategie. Rankingz hield de afgelopen jaren de prestaties van de diverse merken bij. Binnenkort meer …

Bekijk meer

View original post

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s