galerij Data: 111 YouTubers meer dan 500 miljoen views

#D2W

Dat sommige YouTubers een aardige boterham verdienen was al te lezen via de diverse media. #D2W houdt sinds twee maanden een lijst van inmiddels 111 YouTubers bij. De cijfers van Maart 2016 kun je onderstaand vinden.

In totaal genereerden de kanalen van de YouTubers naar schatting tussen de 700.000 en 3.600.000 euro. Van dit bedrag ontvangen de YouTubers ongeveer zo’n 45%. De grootverdieners zijn Kwebbelkop, Jelly en Enzo Knol.

Alle kanalen bij elkaar hebben zo’n 31 miljoen abonnees en waren goed voor meer dan 520 miljoen views in Maart. De YouTubers maakten bijna 1.900 video’s. Samen zijn ze goed voor meer dan 75.000 video’s sinds de start van hun kanalen. Alle video’s ontvingen meer dan 11 miljoen likes. De like/dislike ratio is 85%.

Wil je weten wie er allemaal in de lijst staan? Kijk dan hier voor de volledige lijst met 111 YouTubers. Mocht er een YouTuber ontbreken die in…

View original post 14 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s