galerij Achtergrond: 3 lagen strategie

#D2W

Afgelopen maanden hebben veel varianten van het verhaal over de toekomst van Facebook voor de komende jaren gehoord. Facebook is niet langer cool. Mensen verlaten Facebook. Tieners zijn meer actief op Facebook. Echter toch blijft ’s werelds grootste sociale netwerk groeien. Volgens haar laatste persbericht heeft momenteel 1,7 miljard maandelijks actieve gebruikers. Dat is bijna een kwart van de wereldbevolking en ongeveer 50 procent van alle internetgebruikers over de hele wereld. Voornoemd inzicht is een typisch macro-inzicht.

Facebook niet dood

Het argument dat mensen Facebook minder vaak gebruiken dan vroeger, lijkt ook geen steek te houden. In feite is het aandeel van de gebruikers van Facebook die elke dag inloggen gestegen van 55 procent in 2011 tot 66 procent in het laatste kwartaal van dit jaar. Dit heeft waarschijnlijk te maken met de overgang van Facebook naar een mobile-first platform. Het hebben van een smartphone maakt het een stuk handiger om…

View original post 436 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s