galerij Data: YouTubers Maart 2017

#D2W

De YouTubers staan deze week in de belangstelling. De Vidcon start vandaag en het Veed festival met de belangrijkste Nederlandse YouTubers vindt morgen plaats. Het laatste halfjaar is door DDMCA, Rankingz en Fanalists hard gewerkt om de actieve Nederlandse YouTubers verder in kaart te brengen. Dit om een nog gedetailleerder beeld te krijgen van de omvang van de markt. Ook is het inmiddels mogelijk om terug te kijken naar dezelfde periode in 2016. Verdienen YouTubers meer of minder dan vorig in dezelfde periode?

Meer YouTube-kanalen

Het aantal kanalen dat wordt bijgehouden is opgelopen tot 288. Ondanks dat het aantal kanalen is toegenomen is het totaal aantal abonnees iets meer dan 63 miljoen. De YouTubers maakten in totaal al 126 duizend video’s. Gemiddeld zijn de afgelopen 12 maanden goed voor zo’n 2.200 video’s per maand. Dat betekent 14 filmpjes per YouTuber.

→ Download cijfers: YouTubers – March 2016 – Feb 2017

View original post 268 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s