Data: Coronavirus wereldwijd in beeld

Het coronavirus (COVID-19) leidt tot veel vragen, ook over de gevolgen. Organisaties werken samen om besmettingen te voorkomen en de gevolgen van het nieuwe virus te beperken. Hier vindt je actuele informatie op basis van data. Het coronavirus volgen in getallen? Vind onderstaand verschillende live dashboards en de statistische duiding van het virus. De data wordt regelmatig geüpdatet.

Coronavirus data

Een gedetailleerder overzicht. Datawetenschappers buigen zich over de vraag hoe de pandemie van het coronavirus zich ontwikkelt. Maar voorspellen van virusverloop blijft een vak apart. Vooral monitoring op basis van een combinatie van verschillende databronnen is op dit moment aan de hand.

Duiding data coronavirus

Belangrijk rondom de data die vrijkomt bij het coronavirus is dat er duiding plaatsvindt. Onderstaande grafieken geven een inzicht in de status van het virus. Hoeveel mensen beter worden van het coronavirus, hoeveel komen te overlijden en wat de besmettingsratio in elk land is.

Luister ook

Luister ook naar het boek Digitaal Vermogen via Spotify

Bekijk ook


Check ook

Boeken van Denis Doeland

ook digitaal te lezen bij

verkrijgbaar via scribd issuu

ook te bestellen bij

bestel de boeken van Denis Doeland bij Bol.com
de boeken van Denis Doeland verkrijgbaar bij managementboek.nl

Geef een reactie