De Digitale Nulmeting

Haal jouw organisatie door de digitale wasstraat!

Voor het bepalen van de juiste digitale strategie en het juiste digitale transformatie traject is het van belang om te weten hoe de huidige digitale situatie van jouw organisatie eruitziet. We gebruiken daar onze beproefde digitale nulmeting voor. Wil jij weten hoe jouw organisatie er voor staat in het digitale landschap? Haal dan nu jouw organisatie door de digitale wasstraat!

Onze virtuele assistente legt uit over de digitale nulmeting

of download de gids ‘Digitale Transformatie 2022’.

Al een getekende offerte overeengekomen? Dan kun je hier naar stap 1 van de digitale nulmeting.

Huidige digitale situatie

Het analyseren en kwantificeren van de huidige digitale situatie van jouw organisatie wordt de digitale nulmeting genoemd. De digitale nulmeting is onze belangrijke methode om de resultaten van de implementatie van de digitale strategie in de toekomst objectief te kunnen meten.

Voordat we starten met het digitale transformatie traject is het belangrijk om de huidige digitale situatie van jouw organisatie te analyseren en te kwantificeren. Vanuit de digitale nulmeting zullen we objectieve doelen en doelstellingen bepalen.

Prestatiefactoren en metrics

Ook zullen we de prestatiefactoren en metrics vaststellen waarmee we de implementatie van het vervolgtraject kunnen monitoren. Het resultaat van de digitale nulmeting bestaat uit een rapport met aanbevelingen, adviezen en tips voor een succesvolle digitale strategie en de implementatie van die strategie!

De complete digitale nulmeting bestaat uit 4 directe onderdelen:

Aanvullend kan ook nog een nulmeting worden gemaakt voor de content:

Als organisatie kun je de onderdelen van de nulmeting individueel doen en in een eigen tempo. Een organisatie kan de eerste vier onderdelen ook als pakket in zijn geheel doen. Meer informatie? Vraag hier een offerte aan of download de gids ‘Digitale Transformatie 2022’.

Start nu hier

Wil je beginnen met de eerste stap van de digitale nulmeting?

*De digitale nulmeting wordt uitsluitend uitgevoerd na een goedgekeurde offerte en facturatie.


>> Kijk hier alle afleveringen van Trends In Business

>> Meer over het optimaliseren van jouw Digitaal Vermogen lezen? Download de digitale bundel van drie boeken ter waarde van 75.- Euro. Tijdelijk helemaal voor niets! Download ze hier …

>> Masterclass of workshop digitale transformatie boeken? Kijk dan hier …


Bekijk alle afleveringen van Live On Stage

Ben je ondernemer of werkzaam in sport, media en entertainment?
Geen KO oplopen tijdens de coronacrisis? Kijk naar Live On Stage!

Bekijk ook

Verbinding hebben met fans en bezoekers is essentieel voor het businessmodel van festivals en evenementen. Hoe je moet veranderen? Aan de hand van 5 doelen, 9 stappen en 12 analyses is het mogelijk duurzame relaties aan te leggen en het businessmodel veilig te stellen.
Op 16 april 2020 sprak ik tijdens Connecting The Dots. Het online event van Momice. Samen met Rutger Bremer en Robert Daverschot keek ik naar het Digitaal Vermogen en het groeien buiten je netwerk (Grow beyond your network) voor (B2B-)evenementen-organisatoren. In de keynote-sessie kwamen de volgende punten kwamen aan bod. Hier een samenvatting en transcript van de sessie in zes onderdelen.

Check ook

Boeken van Denis Doeland
De boeken van Denis Doeland zijn ook digitaal als bundel te downloaden
verkrijgbaar via scribd en issuu
De boeken van Denis Doeland zijn digitaal te lezen bij Scribd en Issuu
bestel de boeken van Denis Doeland bij Bol.com
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via bol.com
De boeken van Denis Doeland verkrijgbaar bij managementboek.nl
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via Managementboek