Huren of kopen van muziek?

Sony Ericsson en Nokia komen beide met muziek die direct op je mobieltje te downloaden is. De twee concepten verschillen wel. De hamvraag bij dit soort diensten is of we muziek willen huren of toch liever bezitten.

Mobieltjesmaker Sony Ericsson start dinsdag 8 september met Play Now plus, een dienst om onbeperkt liedjes te downloaden met een mobiele telefoon. Dat maakte Sony Ericsson maandagavond 7 september bekend tijdens een bijeenkomst in Amsterdam.

In eerste instantie is Play Now plus beschikbaar voor klanten van T-Mobile. Ook Nokia komt met een concept voor mobiele muziekdownloads, Comes With Music geheten. Begin oktober start de onbeperkte downloaddienst van Nokia, voorlopig exclusief voor klanten van telecomprovider KPN.

Lees hier de analyse van Mees van der Made op Z24.nl

Reblog this post [with Zemanta]

Geef een reactie