Quick Scan: The voice of Holland | #quickscan

The voice of Holland is een talentenjacht die vanaf 23 september elke vrijdagavond om 20.30 te zien is op RTL 4. The voice of Holland is op zoek naar het talent met klasse, een blijvende impact en een eigen ‘sound’. De talenten worden tijdens The voice of Holland begeleid, gecoacht, gedrild en gesteund door Nederlandse topartiesten zoals Nick & Simon, Van Velzen, Angela Groothuizen en Marco Borsato.

Twee weken geleden is de reeks shows van start gegaan met de aftrap van de eerste ‘live’ uitzending. Het lijkt er op dat Social Media en Televisie hand in hand gaan bij dergelijke TV-shows. #D2W zal dit seizoen van The voice of Holland monitoren. Wat is de impact van Internet op een dergelijke TV-show?

Lees hier de post

Ook interessant

Geef een reactie