Masterclass: Het belang van een Social Strategy

In Social Strategy geef je als organisatie de onderbouwing van waarom, hoe en wat je wilt veranderen, gegeven de nieuwe mogelijkheden die door “Social Media” worden geboden. Vervolgens zal je concreet moeten worden. Wat zijn de stappen die je moet nemen om de beoogde doelen te behalen? Hoe moet je jezelf organiseren? Welke competenties moet je ontwikkelen? Welke middelen zet je in? Dit alles in een logische volgorde. Hoe ga je luisteren? Hoe ga je reageren? Wie gaat reageren? Hoe kun je de beleving vergroten? Hoe ga je gebruikers stimuleren? Waarin, waarbij en hoe ga je klanten actief betrekken? Dit zal absoluut de nodige discussies opleveren. De uitkomsten van deze discussies leg je vast in een Social Strategy.

De Social Strategy Masterclass biedt de deelnemers een compact programma waarin praktische modellen worden aangereikt en waarmee de kennis in twee dagen kan worden bijgespijkerd.

Bekijk hier het hele programma

Geef een reactie