Business of sports – van Analoog naar Digitaal

Al enige tijd is het zwaartepunt in de sportwereld verschoven van analoog naar digitaal. Toch is het voor een bond, club of voor een sporter complex om zich te ontfermen over de uitgestrekte prairie van het internet. Waardoor komt dat? Wat maakt het internet zo complex voor organisaties en sporters? Wat moet je doen? Deze presentatie geeft een beeld hoe de sportwereld verandert van analoog naar digitaal en welke regels en wetten zich hebben gevormd waaraan bonden, clubs en sporters moeten voldoen om te overleven in de complexe digitale wereld.

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s