Achtergrond: Digitale transformatie is mensenwerk

#D2W

De digitale ontwikkelingen van de laatste twintig jaar veranderen onze manier van zakendoen en hoe we met klanten en prospects omgaan. Het heeft invloed op vrijwel alle interne processen en leidt zelfs tot nieuwe businessmodellen. Toepassing van technologie kan leiden tot efficiëntere en effectievere processen, het ontwikkelen van nieuwe diensten en producten en omzetgroei. Ieder bedrijf experimenteert vandaag de dag wel met digitale mogelijkheden. De grote vraag blijft echter: Hoe transformeer je naar een digitaal volwassen onderneming? En wanneer bereik je de status van digitale volwassenheid?

Een nieuwe digitale koers en digitaal transformeren uitstippelen is een avontuurlijk traject. Het vraagt om vertrouwen van alle betrokkenen. Worden bijvoorbeeld de juiste keuzes gemaakt? Staat iedereen achter de plannen en doen ze straks ook mee? En hoe denken je externe partners erover? Een digitale strategie bepalen en uitvoeren is alleen mogelijk wanneer ook externe netwerken hier actief bij betrokken worden. Alle neuzen dezelfde…

View original post 910 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s