galerij Data: Armin van Buuren de ijverigste DJ in 2015

#D2W

De populariteit van social media werd de afgelopen 5 jaar met name gedreven werd door het succes van Facebook. Anno 2016 is het socialmedia-landschap een stuk complexer geworden met meer kanalen. Het gebruik van Facebook onder dj’s is niet afgenomen en hun kanalen groeien dagelijks nog. Het lijkt er op dat Facebook nog steeds onverminderd populair is. Welke dj was het ijverigst in 2015? Onderstaande grafieken geven een overzicht.

Gemiddeld post Armin van Buuren het meest in 2015. Met 3,2 posts per dag is hij het drukst van alle dj’s geweest. Alle dj’s samen posten gemiddeld ongeveer 1 keer per dag. 32% van de dj’s haalt het gemiddelde niet. De Top 20 fanatieke posters posten ongeveer 2,1 keer per dag. Opvallend gedurende het jaar is dat er in de laatste twee maanden van het jaar minder wordt gepost door de dj’s dan 10 maanden daarvoor.

Wat deze cijfers betekenen en…

View original post 71 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s