50+ artikelen over bedrijfswaarde in de 21ste eeuw

Geschatte leestijd: 1 minuut.

Steeds vaker worden bedrijven in de entertainment- of dance-industrie overgenomen voor een duizelingwekkend bedrag. Maar ook techbedrijven gaan van de hand voor mega grote overname bedragen. Hoe dat kan? Deze ondernemingen zijn op een nieuwe manier gewaardeerd.

Sinds twee decennia ben ik bezig op een andere manier naar bedrijfswaarderingen te kijken. De laatste 10 jaar heb ik veel artikelen geschreven over nieuwe manier van waarderen. Vind alle artikelen (meer dan 50!) van heden tot en met 2010 in onderstaande tijdslijn.

Voorbeelden van de waarde van verschillende organisaties zoals: AFC Ajax, ID&T, Neymar, Rumag, Spinnin’ Records en Talpa komen terug in de onderstaande artikelen.

>> Ga hier naar alle artikelen

>> Kijk hier alle afleveringen van Trends In Business

>> Meer over het optimaliseren van jouw Digitaal Vermogen lezen? Download de digitale bundel van drie boeken ter waarde van 75.- Euro. Tijdelijk helemaal voor niets! Download ze hier

>> Masterclass of workshop digitale transformatie boeken? Kijk dan hier

>> Kijk ook naar Trends In Business met de aflevering over digitale transformatie


Bekijk alle afleveringen van Live On Stage

Ben je ondernemer of werkzaam in sport, media en entertainment?
Geen KO oplopen tijdens de coronacrisis? Kijk naar Live On Stage!

Bekijk ook

Verbinding hebben met fans en bezoekers is essentieel voor het businessmodel van festivals en evenementen. Hoe je moet veranderen? Aan de hand van 5 doelen, 9 stappen en 12 analyses is het mogelijk duurzame relaties aan te leggen en het businessmodel veilig te stellen.
Op 16 april 2020 sprak ik tijdens Connecting The Dots. Het online event van Momice. Samen met Rutger Bremer en Robert Daverschot keek ik naar het Digitaal Vermogen en het groeien buiten je netwerk (Grow beyond your network) voor (B2B-)evenementen-organisatoren. In de keynote-sessie kwamen de volgende punten kwamen aan bod. Hier een samenvatting en transcript van de sessie in zes onderdelen.

Check ook

Boeken van Denis Doeland
De boeken van Denis Doeland zijn ook digitaal als bundel te downloaden
verkrijgbaar via scribd en issuu
De boeken van Denis Doeland zijn digitaal te lezen bij Scribd en Issuu
bestel de boeken van Denis Doeland bij Bol.com
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via bol.com
De boeken van Denis Doeland verkrijgbaar bij managementboek.nl
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via Managementboek

Geef een reactie