150+ artikelen over de vooruitgang van de muziekindustrie

Geschatte leestijd – 1 minuut.

Wekelijks blogt Denis Doeland over de veranderende muziek- en entertainmentindustrie, en regelmatig word Denis gevraagd als spreker op events en ben ik gastdocent op verschillende universiteiten en hogescholen. Zijn ultieme doel: de muziek- en entertainmentindustrie verder door laten innoveren.

Dat Denis zijn doel nog steeds najaagt blijkt nog steeds uit de artikelen die hij regelmatig over de muziekindustrie in het bijzonder schrijft. Tijd om aan de hand van 150 artikelen de vooruitgang sinds 2010 nog eens na te slaan. Wanneer je de artikelen in chronologische volgorde leest valt op dat Denis verandert: van roepende in de woestijn tot aanjager van het eindspel. Op naar de nieuwe eenvoud. Doe er je voordeel mee!

>> Check hier de 150+ artikelen

150+ artikelen die elke muziekprofessional vooruit helpen

Luister ook

Bekijk alle afleveringen van Live On Stage

Ben je ondernemer of werkzaam in sport, media en entertainment?
Geen KO oplopen tijdens de coronacrisis? Kijk naar Live On Stage!

Bekijk ook

Verbinding hebben met fans en bezoekers is essentieel voor het businessmodel van festivals en evenementen. Hoe je moet veranderen? Aan de hand van 5 doelen, 9 stappen en 12 analyses is het mogelijk duurzame relaties aan te leggen en het businessmodel veilig te stellen.
Op 16 april 2020 sprak ik tijdens Connecting The Dots. Het online event van Momice. Samen met Rutger Bremer en Robert Daverschot keek ik naar het Digitaal Vermogen en het groeien buiten je netwerk (Grow beyond your network) voor (B2B-)evenementen-organisatoren. In de keynote-sessie kwamen de volgende punten kwamen aan bod. Hier een samenvatting en transcript van de sessie in zes onderdelen.

Check ook

Boeken van Denis Doeland
De boeken van Denis Doeland zijn ook digitaal als bundel te downloaden
verkrijgbaar via scribd en issuu
De boeken van Denis Doeland zijn digitaal te lezen bij Scribd en Issuu
bestel de boeken van Denis Doeland bij Bol.com
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via bol.com
De boeken van Denis Doeland verkrijgbaar bij managementboek.nl
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via Managementboek

Geef een reactie