250+ artikelen over entertainment en digitalisering

Geschatte leestijd: 1 minuut.

Digitale content wordt door veel leidinggevenden van entertainmentbedrijven als een kans gezien om de inkomsten te vergroten. Het is niet alleen een manier om in te spelen op de veranderende content-consumptie (van live naar online), maar biedt ook een ander voordeel. Dankzij digitale content worden entertainmentbedrijven minder afhankelijk van live-events.

De afgelopen jaren deelde ik mijn visie op de entertainmentwereld en de digitalisering. Ik schreef meer dan 250 artikelen. In deze artikelen deelde ik inzichten, maakte ik analyses en gaf ik voorbeelden hoe artiesten en organisaties uit de wereld van entertainment zich zouden kunnen aanpassen om alles uit de digitale wereld te halen.

>> ga hier 250+ artikelen over digitalisering en de entertainmentwereld


>> Kijk hier alle afleveringen van Trends In Business

>> Meer over het optimaliseren van jouw Digitaal Vermogen lezen? Download de digitale bundel van drie boeken ter waarde van 75.- Euro. Tijdelijk helemaal voor niets! Download ze hier …

>> Masterclass of workshop digitale transformatie boeken? Kijk dan hier …

>> Kijk ook naar Trends In Business met de aflevering over digitale transformatie


Bekijk alle afleveringen van Live On Stage

Ben je ondernemer of werkzaam in sport, media en entertainment?
Geen KO oplopen tijdens de coronacrisis? Kijk naar Live On Stage!

Bekijk ook

Verbinding hebben met fans en bezoekers is essentieel voor het businessmodel van festivals en evenementen. Hoe je moet veranderen? Aan de hand van 5 doelen, 9 stappen en 12 analyses is het mogelijk duurzame relaties aan te leggen en het businessmodel veilig te stellen.
Op 16 april 2020 sprak ik tijdens Connecting The Dots. Het online event van Momice. Samen met Rutger Bremer en Robert Daverschot keek ik naar het Digitaal Vermogen en het groeien buiten je netwerk (Grow beyond your network) voor (B2B-)evenementen-organisatoren. In de keynote-sessie kwamen de volgende punten kwamen aan bod. Hier een samenvatting en transcript van de sessie in zes onderdelen.

Check ook

Boeken van Denis Doeland
De boeken van Denis Doeland zijn ook digitaal als bundel te downloaden
verkrijgbaar via scribd en issuu
De boeken van Denis Doeland zijn digitaal te lezen bij Scribd en Issuu
bestel de boeken van Denis Doeland bij Bol.com
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via bol.com
De boeken van Denis Doeland verkrijgbaar bij managementboek.nl
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via Managementboek

Geef een reactie