Achtergrond: Digitale versnelling tijdens de coronacrisis

In de onderstaande video’s legt Denis Doeland van DDMCA uit hoe organisaties in de coronaperiode kunnen overleven en zelfs kunnen groeien. Kijk naar Denis Doeland in Lived On Stage, To The Next Level en Connecting The Dots.

Live on Stage

In deze laatste show voor de zomer nemen Denis Doeland, Folkert Tempelman en Igor Beuker je mee in de hoogtepunten van de eerdere afleveringen. Met daaruit de belangrijkste lessen: wat is de toekomst van Sport Media en Entertainment en hoe zorg je ervoor dat je op pole position uit de startblokken kan zodra we weer kunnen? Kijk ook op de site van Live On Stage voor alle afleveringen.

Denis Doeland in Live On Stage | Best of compilation deel 1 (Sport, Media & Entertainment)

To The Next Level

In de online talkshow ‘Top Format & TRX Music To The Next Level’ legt Denis Doeland uit welke kansen er liggen voor bedrijven om meer gebruik te maken van de beschikbare innovaties. Verder bespreekt hij met Robert Daverschot hoe hij zowel Top Format Productions als TRX Music helpt bij hun digitale transformatie! Kijk het hele programma hier terug.

Denis Doeland over de digitale mogelijkheden in 2020 | To The Next Level

Connecting The Dots

Op 16 april 2020 sprak Denis Doeland tijdens Connecting The Dots. Het online event van Momice. Samen met Rutger Bremer en Robert Daverschot keek Denis naar het Digitaal Vermogen en het groeien buiten je netwerk (Grow beyond your network) voor (B2B-)evenementen-organisatoren. In de keynote-sessie kwamen de volgende punten kwamen aan bod. Hier het eerste deel van de samenvatting. Check ook de site van Connecting The Dots.

Denis Doeland tijdens Connecting The Dots | CTD 05

Luister ook

Check ook

Boeken van Denis Doeland
De boeken van Denis Doeland zijn ook digitaal als bundel te downloaden
verkrijgbaar via scribd en issuu
De boeken van Denis Doeland zijn digitaal te lezen bij Scribd en Issuu
bestel de boeken van Denis Doeland bij Bol.com
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via bol.com
De boeken van Denis Doeland verkrijgbaar bij managementboek.nl
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via Managementboek

Geef een reactie