Gereedschap voor een succesvolle digitale transformatie in 2022

Gechatte leestijd – 3 minuten.

Hoe bouw je waarde in jouw organisatie, zodat je deze terugziet in soortgelijke bedrijfswaarderingen als die van Spinnin’ Records en ID&T? Of hoe je een digitale reputatie realiseert die leidt tot omzet en dus waarde, zoals bij Chickslovefood, Kluun of Armin van Buuren.

Download hier de gratis gids ‘Digitale Transformatie 2022’

Beproefd recept

Van Hardwell tot KLM en RyanAir: business hacken is een beproefd recept. Het zorgt namelijk voor een toename van jouw bedrijfswaarde. Denis Doeland levert al jaren het benodigde gereedschap en de bijbehorende know how. Business Hacking gaat door daar waar Growth Hacking stopt!

Doeland zorgt voor het koppelen van data van de digitale kanalen die leidt naar input voor gangbare waarderingsmethoden. Dit realiseert de conversie van fans naar bedrijfswaarde (zie onderstaand schema).

Business Hacking gaat door waar Growth Hacking stopt

Gereedschap dat helpt

We hebben de afgelopen jaren diverse tools ontwikkeld die worden ingezet bij de digitale transformatie-trajecten van onze klanten (50+). Van al het gereedschap hebben we een overzicht gemaakt. Het gereedschap is beschikbaar voor iedereen. Dit overzicht vind je hieronder.

Digitale Volwassenheid Assessment

Onze virtuele assistent Jonathan legt uit over het belang van de scan. Doe de test (in slechts 15 minuten) en ontvang een rapport in welke fase jouw organisatie zich verkeert. Begin hier …

Business Acceleration Scan

Onze virtuele assistent Jonathan legt uit. Zoek je naar een manier om de groei van de bedrijfswaarde te voorspellen? Of naar kansen om jouw marketing, netwerk, organisatie en verdienmodel(len) te optimaliseren? Doe nu de scan!

Digitale Reputatie Monitor

Onze virtuele assistent Jonathan legt uit waarom de Reputatie Monitor interessant is. Begin nu hier met het invullen van jouw monitor.

3 andere handige tools


>> Kijk hier alle afleveringen van Trends In Business

>> Meer over het optimaliseren van jouw Digitaal Vermogen lezen? Download de digitale bundel van drie boeken ter waarde van 75.- Euro. Tijdelijk helemaal voor niets! Download ze hier …

>> Masterclass of workshop digitale transformatie boeken? Kijk dan hier …


Bekijk alle afleveringen van Live On Stage

Ben je ondernemer of werkzaam in sport, media en entertainment?
Geen KO oplopen tijdens de coronacrisis? Kijk naar Live On Stage!

Bekijk ook

Verbinding hebben met fans en bezoekers is essentieel voor het businessmodel van festivals en evenementen. Hoe je moet veranderen? Aan de hand van 5 doelen, 9 stappen en 12 analyses is het mogelijk duurzame relaties aan te leggen en het businessmodel veilig te stellen.
Op 16 april 2020 sprak ik tijdens Connecting The Dots. Het online event van Momice. Samen met Rutger Bremer en Robert Daverschot keek ik naar het Digitaal Vermogen en het groeien buiten je netwerk (Grow beyond your network) voor (B2B-)evenementen-organisatoren. In de keynote-sessie kwamen de volgende punten kwamen aan bod. Hier een samenvatting en transcript van de sessie in zes onderdelen.

Check ook

Boeken van Denis Doeland
De boeken van Denis Doeland zijn ook digitaal als bundel te downloaden
verkrijgbaar via scribd en issuu
De boeken van Denis Doeland zijn digitaal te lezen bij Scribd en Issuu
bestel de boeken van Denis Doeland bij Bol.com
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via bol.com
De boeken van Denis Doeland verkrijgbaar bij managementboek.nl
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via Managementboek

Geef een reactie