Consultant as a Service

Veranderen in de snel evoluerende digitale wereld is moeilijk. Globalisering en de technologische vooruitgang hebben de probleemstellingen van organisaties de laatste jaren een stuk complexer gemaakt. Visie, strategie en data zijn zeer ons bekend terrein in de digitale wereld. DDMCA is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, technieken en theorieën. Oprichter Denis Doeland publiceert daar regelmatig over.

Als consultant leveren we de volgende diensten:

  • Expert en kennisbron – We worden vaak ingehuurd voor vakkennis, als organisaties die zelf niet in huis hebben. Er wordt gepraat over nieuwe ontwikkelingen, vaak in de vorm van masterclasses, workshops en seminars.
  • Challenger – We worden er vaak bijgehaald als er een probleem (of uitdaging) is en gaat de uitdaging aan om inzicht te verschaffen en met een duidelijke oplossing te komen.
  • Onderzoeker – Om een opdracht te kunnen uitvoeren en beter te weten hoe het probleem echt in elkaar zit, voeren we binnen een organisatie vaak eerst een onderzoek uit. Het digitale volwassenheid assessment, de digitale reputatie monitor en de business acceleration scan zijn voorbeelden van verschillende onderzoeken die worden uitgevoerd.
  • Opleider, trainer en coach – We begeleiden mensen binnen een organisatie bij verandering. We laten mensen binnen een organisatie kennis maken met andere werkwijzen (opleider) en brengt hen de benodigde vaardigheden bij (trainer) en fungeert als adviseur of persoonlijk klankbord voor bestuur, management en medewerkers (coach).
  • Inspirator – We hebben een duidelijke visie op verandering en helpen organisaties door middel van inspiratiesessies.

We werken niet op uurbasis maar met duidelijke vaste kosten per maand. De kosten kunnen zelf worden bepaald. Neem gerust contact op via denisdoeland.com/connect

Spreker

>> Check hier Denis Doeland als spreker

Boeken

>> Check hier alle boeken van Denis Doeland

Blog

>> Check hier het blog van Denis Doeland

Podcast

>> Check hier de podcast van Denis Doeland