Consultant as a Service

Veranderen in de snel evoluerende digitale wereld is moeilijk. Globalisering en de technologische vooruitgang hebben de probleemstellingen van bedrijven en organisaties de laatste jaren een stuk complexer gemaakt. Visie, strategie en data zijn voor DDMCA zeer bekend terrein in de digitale wereld. DDMCA is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, technieken en theorieën en publiceert daar regelmatig over.

DDMCA levert de volgende diensten:

  • Expert en kennisbron – DDMCA wordt vaak ingehuurd voor vakkennis als organisaties die zelf niet in huis hebben. Er wordt gepraat over nieuwe ontwikkelingen, vaak in de vorm van workshops en seminars.
  • Challenger – DDMCA wordt er vaak bijgehaald als er een probleem (of uitdaging) is en gaat de uitdaging aan om inzicht te verschaffen en met een duidelijke oplossing te komen.
  • Onderzoeker – Om een opdracht te kunnen uitvoeren en beter te weten hoe het probleem echt in elkaar zit, voert DDMCA binnen een organisatie vaak eerst een onderzoek uit.
  • Opleider, trainer en coach – DDMCA begeleidt mensen binnen een organisatie bij verandering. DDMCA laat mensen binnen een organisatie kennis maken met andere werkwijzen (opleider) en brengt hen de benodigde vaardigheden bij (trainer) en fungeert als persoonlijk klankbord voor bestuur, management en medewerkers (coach).
  • Inspirator – DDMCA heeft een duidelijke visie op verandering en helpt organisaties door middel van inspiratiesessies.

DDMCA werkt niet op uurbasis maar met duidelijke kosten per maand die zelf kunnen worden bepaald. Neem gerust contact op via denisdoeland.com/connect

Spreker

>> Check hier Denis Doeland als spreker

Boeken

>> Check hier alle boeken van Denis Doeland

Blog

>> Check hier het blog van Denis Doeland

Podcast

>> Check hier de podcast van Denis Doeland