Hoe je jouw bedrijfswaarde laat groeien

Krijg grip op jouw bedrijfswaarde en laat jouw organisatie groeien. Optimaliseer en versnel de verdienmodellen. Wordt efficiënter met de marketing- en communicatie-tijd en uitgaven. De Business Acceleration Scan is het ideale sturingsmechanisme voor elke aandeelhouder, directeur en/of eigenaar van een organisatie.

Waarom de scan doen?

Organisaties verdiepen zich in hun (potentiële) bedrijfswaarde pas op het moment dat er een gedeeltelijke of gehele exit plaatsvindt of wanneer de onderneming een externe financiering nodig heeft. Door zo lang te wachten met een analyse van de bedrijfswaarde, laten organisaties kansen liggen.

De scan zorgt er voor dat organisaties sneller en beter sturen op de bedrijfswaarde die de organisatie wil bereiken. Tegen de tijd dat de organisatie een gedeeltelijke of gehele exit overweegt of wanneer de onderneming een externe financiering nodig heeft, staat de bedrijfswaarde zo goed als vast. De uitkomst van de scan is een rapport met adviezen en tips dat organisaties helpt te sturen op de verlangde bedrijfswaarde en andere doelstellingen als groei in omzet, grip op marketing- en communicatie-uitgaven en gecontroleerde groei van personeel- en kantoorkosten in de komende 3 jaar.

Virtuele assistent Jonathan legt uit waarom organisaties de Business Acceleration Scan moeten doen

Hoe werkt het proces?

We hebben een unieke methode ontwikkeld die je hierbij helpt. Met deze methode worden data gecombineerd uit digitale kanalen, zoals social media, website en nieuwsbrief, met de informatie uit de verschillende winst- en verliesrekeningen. Die informatie wordt gerelateerd aan verschillende waarderingsmodellen, zodat je inzicht krijgt in de actuele en potentiële bedrijfswaarde. 

Het tot stand brengen van het rapport is een iteratief proces. Eerst bouwen we het rapport, dan verfijnen en verbeteren we de inhoud van het rapport door de inzichten te toetsen met de opdrachtgever. Door het iteratieve proces kunnen wij de inhoud van het rapport creëren, testen en herzien tot we tevreden zijn met het eindresultaat. Dan volgen de adviezen en tips. Je kunt het iteratieve proces zien als een methode van vallen en opstaan, die de uitkomst steeds dichter bij het definitieve rapport brengt. De doorlooptijd vanaf het moment van uploaden tot levering van het definitieve rapport is afhankelijk van de beschikbare informatie 4 tot 8 weken.

Om de scan goed te kunnen uitvoeren hebben we het financieel overzicht van 2021 en de jaarrekeningen van de voorgaande 3 (drie) jaren nodig. Tevens vragen we je om wat social media, website en nieuwsbrief data. Aantal fans, volgers, gebruikers en abonnees.

(tekst loopt door na de afbeelding)

De volgende gegevens zijn nodig voor de scan:

Financiële gegevens

 • Jaarrekening 2020 (mag in concept als niet gedeponeerd)
 • Jaarrekening 2021 (mag in concept als niet gedeponeerd)
 • Forecast jaarrekening 2022

Social Media cijfers | Website cijfers | E-Mail cijfers

 • Facebook volgers per 31/12/2020 | 31/12/2021 | Huidige stand
 • Instagram volgers per 31/12/2020 | 31/12/2021 | Huidige stand
 • Twitter volgers per 31/12/2020 | 31/12/2021 | Huidige stand
 • YouTube subscribers per 31/12/2020 | 31/12/2021 | Huidige stand
 • TikTok volgers per 31/12/2020 | 31/12/2021 | Huidige stand
 • Website unieke bezoekers per 31/12/2020 | 31/12/2021 | Huidige stand
 • Email unieke e-mailadressen (opt in/niet opt in) per 31/12/2020 | 31/12/2021 | Huidige stand

Wat krijg je?

Je ontvangt een rapport met 3 nieuwe (financiële) doelwaarden voor de komende 3 jaar voor jouw organisatie.

 • In het rapport vind je 3 groeiscenario’s voor de komende 3 jaar voor de verschillende verdienmodellen en digitale kanalen die gekoppeld zijn aan de 3 nieuwe (financiële) doelwaarden;
 • In het rapport staan inzichten en adviezen, zodat je ontdekt hoe groot de organisatie gaat worden en hoeveel er kan worden geïnvesteerd in marketing en verkoop. Ook worden ratio’s gegeven voor marketing-efficiëntie en de omvang van de organisatie;
 • In het rapport worden 3 prognoses gegeven met de winst voor belasting die de organisatie kan maken.

Wat kost het?

De prijs van de scan bedraagt op de prijslijst 4.000,- Euro exclusief BTW. Zoals besproken op de boot kan ik jou de scan aanbieden met 50% korting. Levering vindt plaats in overleg na het uploaden van de bestanden en het invullen van de data. Voor deze dienstverlening zijn de algemene voorwaarden van DDMCA van toepassing. Hier kun je de scan bestellen ….

Lees ook

Geef een reactie